Iuventu Clinic

ANTI OUDERDOMS GENEESKUNDE

Tussen 35 en 45 jaar kunnen de eerste ouderdomsverschijnselen opduiken: een gebrek aan energie, slaapstoornissen, humeurschommelingen, seksuele problemen, gewichtstoenames...

De IUVENTU kliniek voert een grondige analyse uit: nutriscreen (voeding), dermascreen (huid), oxidatieve stress, vetzuurprofiel, hormonaal evenwicht...

De resultaten worden gecorreleerd met de klachten van de patiënt en na een grondig klinisch onderzoek, wordt een gepersonaliseerde behandeling uitgevoerd en worden aanbevelingen verstrekt. De levenskwaliteit verbetert en het verouderingsproces vertraagt.

info-image
info-image
Filosofie

ESTHETISCHE GENEESKUNDE

De holistische aanpak van de IUVENTU kliniek verzoent gezondheid met schoonheid om een natuurlijk jong resultaat te bereiken.

Dit vergt volgens ons een 'artistieke' aanpak; we concentreren ons niet op een geïsoleerd foutje maar bekijken het gezicht in zijn geheel om het jonger en beter uitgerust te laten lijken.

Gedaan met de getrokken gezichten, de vermoeide en uitdrukkingsloze blikken.

Dr. Cooremans put uit zijn 25 jaar ervaring om u een subtiele dosering voor te stellen van verschillende producten en behandelingen om uw gezicht zijn mooie en natuurlijke harmonie terug te geven.