Coolsculpting®

Coolsculpting is een niet-invasieve behandeling waarbij vetophopingen op welbepaalde plaatsen worden verwijderd.

   

Zonder chirurgie

   

Zonder naalden

   

Zonder sociale isolatie.

Hoe werkt het ?

De Coolsculpting techniek werkt door een vooraf gedefinieerde zone van het lichaam te onderkoelen. De behandelde vetcellen worden gekristalliseerd en vernietigd, de huid blijft intact. Met de tijd zal het lichaam het vet op een natuurlijke wijze omzetten en de dode vetcellen afbreken.


De Coolsculpting techniek


Permanente vermindering van de vetlaag in verschillende behandelde zones

Een verdoving, pijnstillers of sociale isolatie zijn niet vereist. Coolsculpting wordt met succes toegepast zowel bij mannen als vrouwen. Meer dan 7 miljoen personen wereldwijd hebben deze behandeling al met succes ondergaan!

Kies voor veiligheid. Met Coolsculpting kan U er zeker van zijn te worden behandeld met Allergan gecertifieerde toestellen met geïntegreerde veiligheidsmaatregelen.


Behandelde zones

de zone onder de kin

de binnenarm

bh-gerelateerde plooien

de bovenbuik

de zijden

de middel- en onderbuik

de binnenzijde van de benen

de knieën

content-image
Praktisch

Hoeveel kost een Coolsculpting behandeling ? De kost van deze Coolsculpting techniek hangt af van de zones die u zich als doelwit stelt, het aantal sessies die u nodig hebt en van uw uiteindelijke doelstellingen. Wij raden u aan een individueel behandelplan uit te werken samen met dokter Cooremans dat rekening houdt met uw wensen en uw budget.

Wat zal ik voelen ? Bij de behandeling wordt gebruik gemaakt van een kussentje met gel en een applicator op de te behandelen zone. De applicatoren zijn voorzien van een zuignap en zuigen het weefsel op door middel van een luchtledige techniek. Het is mogelijk dat u hierbij samentrekkingen voelt en een licht knijpen. De behandelde vetcellen ondergaan een onderkoeling die zorgvuldig wordt gemonitord. De patiënt voelt dus deze intense koude die over het algemeen verzacht naarmate de behandelde zone meer en meer verdoofd raakt. Daarna kan de patiënt over het algemeen zijn dagelijkse activiteiten weer opnemen.

Wat gebeurt er met het vet ? Eenmaal de vetcellen zijn gekristalliseerd, worden ze door het lichaam op een natuurlijke manier afgebroken. Zodra de dode vetcellen zijn verdwenen, zijn ze voorgoed weg.

Werkt dit echt ? Wanneer zie ik de resultaten ? Ja ! De tevredenheidsratio van de CoolsculptingR techniek gaat van 73 tot 91%, afhankelijk van de behandelde zone. In sommige gevallen zijn de resultaten reeds zichtbaar 3 weken na de eerste behandeling, maar over het algemeen zijn de grootste veranderingen merkbaar 1 tot 3 maanden na de behandeling.

content-image