Verlichting van de huid: LED fototherapiee

Dermalux®

Dermalux LED fototherapie is een niet-invasieve behandeling die gebruik maakt van de kracht van zuiver licht om de natuurlijke verjonging van de huid en de herstelprocessen te versnellen.

Het is klinisch bewezen en effectief voor vele huidaandoeningen:

   

Veroudering

   

Acne

   

Gevoelige huidaandoeningen zoals rosacea

   

Eczeem

   

Psoriasis

Illuminer la peau : LED photothérapie

Deze behandeling is een belangrijke ontwikkeling om de huid vlekkeloos, jong en gezond te maken. Dermalux is een pijnloze en ontspannende behandeling zonder hersteltijd die ook de stemming verbetert en de dagelijkse stress helpt verminderen.


HOE WERKT LED FOTOTHERAPIE?

Door veroudering, huidproblemen of verwondingen kunnen huidcellen beschadigd raken, waardoor ze zich niet meer normaal kunnen vernieuwen. Onze huid heeft het vermogen licht te absorberen en het te gebruiken als energiebron om natuurlijke celprocessen te stimuleren en genezing te bevorderen. LED fototherapie gebruikt specifieke golflengten van licht om deze cellen op te laden, waardoor ze energie krijgen om sneller te genezen en te verjongen.

De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar. Dermalux doet de vermoeide en doffe huid onmiddellijk herleven. Na slechts één behandeling is de huid gerehydrateerd, elastischer en stralender, roodheid en irritatie zijn gekalmeerd. Eén behandeling biedt een duidelijke en blijvende verbetering van het uiterlijk en de gezondheid van de huid.


IS DE BEHANDELING VEILIG?

Bij LED-fototherapie wordt geen gebruik gemaakt van warmte of chemicaliën en het licht bevat geen schadelijke UV-stralen en kan de huidcellen dus niet beschadigen.

Dermalux is een van de veiligste manieren om alle huidtypes en -condities te behandelen zonder het risico op irritatie, ongewenste bijwerkingen of hersteltijd.


TARIEVEN

Hoeveel behandelingen zijn er nodig? Dit kan variëren van 6 tot 10 behandelingen, afhankelijk van de leeftijd, het type en de conditie van de huid. Met LED fototherapie blijven de resultaten zich opstapelen en de verbetering gaat zelfs door tot 3 maanden na het stoppen van de behandeling. Om een optimaal resultaat te behouden, wordt een maandelijkse onderhoudsbehandeling aanbevolen.

Illuminer la peau : LED photothérapie
Maak een afspraak >