Dr. Haidar Cooremans

Head of the clinic. Lid van: SBME, SOMEREF, CMA

Dr. H. Cooremans, van Belgisch-Libanese origine, is de oprichter en medisch directeur van de IUVENTU Anti-Aging Clinic in Brussel.

Hij is een van de pioniers van de anti-verouderingsgeneeskunde en is, met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van niet-chirurgische esthetische behandelingen, één van de meest gerespecteerde artsen op dit gebied.

Diploma

Hij studeerde in 1995 af aan de medische school UCL en certificeerde zijn diploma een jaar later in de Verenigde Staten bij de Educational Commission for Foreign Medical Graduates (ECFMG). Aan het begin van zijn carrière werkte hij als huisarts en spoedarts, een ervaring die hem in staat stelde om de verwachtingen en interesses van zijn patiënten beter te begrijpen.

In 1998 begon Dr. Cooremans zich te interesseren voor de kunst van de esthetische geneeskunde en haar innovatieve technieken. Vervolgens heeft hij postdoctorale studies gevolgd, terwijl hij zijn praktijk als huisarts voortzette, voordat hij de weg van de esthetische geneeskunde insloeg.

In 2013 richtte hij de IUVENTU Anti-Ageing Clinic in Brussel op, en besloot hij zich uitsluitend te wijden aan de esthetische geneeskunde.

Lidmaatschappen

Dr. Cooremans is geaccrediteerd door de "Orde der Geneesheren" van België onder het nummer 1-87536-62-003. Hij is ook een actief lid van:

Hij neemt regelmatig deel aan een aanzienlijk aantal internationale conferenties, workshops en cursussen op het gebied van de esthetische geneeskunde, waardoor hij zijn expertise aan een breed scala van patiënten kan aanbieden.

Dr Cooremans heeft een reputatie van uitmuntendheid in de patiëntenzorg. Hij blijft trouw aan zijn motto: "Voor mij is een succesvolle esthetische behandeling het resultaat van een perfect evenwicht tussen de veiligheid van de procedures en de verwachtingen van de patiënten".

Iuventu Kliniek

IUVENTU was de eerste kliniek in Brussel die “state-of-the-art” procedures en technologie aanbood zoals MD Codes, Easy-Lift, Coolsculpting, NIL, PLEXR, HIFU, VAMPIRE, PRP en P. Shot. Dr. Cooremans creëerde ook de IUVENTU-TRIADE (in 2016) en de IUVENTU-LIFT (in 2019).

Hij is ook de eerste arts in België die door de CMA gemachtigd is om zijn patiënten te voorzien van een P-Shot (www.priapusshot.com).

De IUVENTU Ibiza Kliniek opent binnenkort haar deuren.